Investiciono zlato
Umicore - Belgija
Valcambi- Svajcarska
Munze Osterich - Austrija
Heraeus - Nemacka
Argor Heraeus - Svajcarska

Investiciono zlato predstavlja čisto zlato.
Upotrebna vrednost investicionog zlata je očuvanje vrednosti novca.
Investiciono zlato je najbolji proizvod na svetu.

NJEGOVA VREDNOST SE ZNA U SVAKOM TRENUTKU.

INVESTICIONO ZLATO MOŽE DA SE PRODA U SVAKOM MOMENTU BILO GDE U SVETU.

INVESTICIONO ZLATO IMA TENDENCIJU STALNOG RASTA U BUDUĆNOSTI.

Investiciono zlato ima zagarantovanu finoću 995/1000 ili veću. Najmanja prihvaćena težina za  investicione proizvode jeste 1 g.

Investiciono zlato dostupno je na trzistu u formatu zlatnih poluga i zlatnih dukata.

Svi proizvodi od investicionog zlata proizvode se u renomiranim svetskim  kovnicama koje se nalaze na good GOOD DELIVERY listi. Kompanije  sa  GOOD DELIVERY liste, zadovoljavaju najstrožija pravila poslovanja u pogledu  finoće i težine investicionih proizvoda.

Proizvodi istih, primaju se bilo gde u svetu bez dodatnih provera.

Investiciono zlato predstavlja najkvalitetniji proizvod na svetu.Stepen ocekivanja i zadovoljenja zahteva ulagaca, na
najvecem je nivou.

Investiciono zlato je najkonvertibilnija valuta u svetu. ( Može da se zameni lako za bilo koju valutu ).

Najpoznatiji proizvodjači investicionog zlata u Evropi  posluju pod brendom Argor Heraeus.

KADA KUPOVATI INVESTICIONO ZLATO ?

investiciono zlato-1 investiciono zlato Investiciono zlato investiciono zlato 1Na dijagramu je prikazan razvoj cene zlata za 1 unzu (31.104 g), od 1973 godine do danas.
Investiciono zlato
Ulaganje u investiciono zlato predstavlja najsigurnije dugorocno ulaganje. Investiciono zlato, predstavlja najlikvidniji format finansijskih instrumenata , koji je priznat u celom svetu.

Kada , akumulirate odredjena finansijska sredstava , vreme je da razmisljate o potencijalnim investicionim mogucnostima.Ni u jednu investicionu kategoriju, ne treba ulagati ceo finansijski kapital. Treba se rukovoditi principom diversifikacije. Deo kapitala ,koji ne planirate koristi u narednih 5 i vise godina možete uložiti u zlato.Optimalan udeo kapitala koji treba uložiti u zlato kreće se od 10-30%.Ako je u pitanju ulaganje na duži rok, svaki trenutak za kupovinu je dobar. Razlog je jednostavan, nemoguće je pogoditi idealnu cenu za kupovinu.U koliko se ulaže novac na kraći vremenski rok, u investiciono zlato,  potrebno je sačekati nižu cenu na berzi i u tom trenutku obaviti transakciju.Drugi rizik koji postoji, ako je investicija sa kraćim rokom dospeća, što se može napraviti mali minus u koliko imate potrebu za hitnom likvidnošću.
 
 

KUPOVINA INVESTICIONOG ZLATA

Proces kupovine investicionog zlata odvija se na slican nacin, kao i u zemljama Evropske Unije.

Investiciono zlato raspolozivo je za kupovinu odmah , kupuju se po vec formiranim cenama. ( To su zlatne poluge , cije su cene fiksirane u odredjenom trenutku na berzanskoj platformi .Cena istih ,moze biti slicna sadasnjoj vrednosti ,ali i ne mora ). U svim nasim poslovnicama ,odredjeni investicioni proizvodi  i investiciono zlato dostupni su za kupovinu odmah.

Ukoliko se Vas zahtev odnosi, na alokaciju veceg iznosa finansijskog kapitala u investiciono zlato ,onda uvoz radimo prema Vasem individualnom zahtevu.
Za realizaciju takvog zahteva, potrebno je da nas posetite u nasem poslovnom sedistu koje se nalazi na adresi ,Mutapova 65, Vracar , Beograd.

Prodaja investicionog zlata    po najpovoljnijim cenama Zlatare GOLD

Investiciono zlato, predstavlja investicioni proizvod, najmanje tezine od 1g, cija je najmanja prihvacena finoca 995/1000 , ili je veca.

Ulaganje u zlato (finoce 999,9) je likvidno ulaganje.
Investiciono zlato je najkonvertabilnija valuta u svetu ( karakterise ga laka zamenjivost za bilo koju drugu  valutu ).
S
a istim se trguje 24 h u svetu.
Na Vas zahtev, bilo gde u svetu odmah  dobijate novac za zlato.
Investiciono zlato predstavlja temelj monetarne i finansijske stabilnosti svake zemlje.
Najstabilnije su valute, onih zemalja koje  u velikoj meri imaju pokrice u investicionom zlatu.
Investiciono zlato proizvodi se u formi zlatnih poluga i investicionih dukata (zlatnika ).

Zlatne poluge su savremeniji ulagacki instrument, u odnosu na investicione dukate , koji svoj ulagacki potencijal crpe iz tradicije.
Zlatne poluge imaju na sebi utisnute zastitne elemente,naziv  proizvodjaca ,tacnu tezinu,finocu i identifikacioni broj koji je jedinstven u svetu

 

 
 
 
 

INVESTICIONO ZLATO ILI VIRTUELNE VALUTE

U koliko je Vas zahtev usmeren na alociranje najvecih novcanih iznosa , optimalne investicione jedinice su zlatne poluge od 250 g .
Nulte i minusne kamatne stope, dovele su do preusmeravanja stednje iz banaka u druge investicione kategorije.
Nesumnjivo , investiciono zlato spada u neprikosnovenu investicionu kategoriju.
Kada kupite zlato, vi raspolazete konkretnom vrednoscu koju posedujete i koju u svakom momentu mozete da konvertujete za novac.
Kada kupite virtuelne valute, vi postajete vlasnik proizvoda koji ne prepoznaje ni jedan zakonodavni okvir na svetu. Napominjemo , virtuelne valute nemaju status novca , vec proizvoda i pitanje je samo kada ce biti oporezovane kao i svaki drugi proizvod.
Da ne govorimo , sta moze da se desi samo jednim klikom , ili primenom nekog buduceg zakona.Bogatstvo ne dolazi za jedan dan.Shodno tome ,savetujemo maksimalan oprez i temeljnu ekonomsku i pravnu analizu prilikom donosenja bilo koje investicione odluke.