Otkup
0-02-05-9d5d1248103ad0c2f8daa0632b62b217fc79c3541261360be95c2c84444e2c92_full

Otkup investicionog zlata i srebra

Otkup investicionog zlata i srebra, zlatne i srebrne poluge, kao i zlatnike i srebrnjake koje kupite kod nas možete nam u svakom trenutku ponuditi na otkup po izuzetno povoljnim cenama.
ZLATARE GOLD takođe otkupljuju i investiciono zlato i srebro kovano u vodećim evropskim i svetskim kovnicama plemenitih metala bez obzira je li kupljeno kod nas ili kod drugih uglednih trgovaca. Kovnice čije proizvode otkupljujemo su Argor Heraeus, Umicore, Geiger, Degussa, Johnson Matthey, Pamp, Credit Suisse i druge.
Za svoje klijente nudimo posebno konkurentu cenu koja je uporediva s cenama vodećih evropskih trgovaca.
Dakle, ne morate putovati u inostranstvo kako bi svoju polugu ili kovanicu prodali po svetski priznatim cenama.
Vaš ulog u plemenite metale posebno je likvidan i dostupan u svakom trenutku. Pozovite nas i zatražite ponudu za otkup.

Uslovi otkupa

Razlika u prodajnoj i otkupnoj ceni zlata uporediva je s razlikom otkupnog i prodajnog kursa bilo koje svetske valute. Dakle,kupovina zlata i kupovina eura, dolara ili funte spadaju u istu transakcijsku kategoriju.
Na kupovinu zlata u investiconim polugama i kovanicama ne plaća se porez na dodanu vrednost, baš kao što se PDV ne plaća ni prilikom kupovine valuta.
Otkup srebra obavlja se uz nešto veću razliku između prodajne i otkupne cene, budući da se prilikom kupovine investicionog srebra u formi srebrnih poluga ili kovanica plaća porez na dodanu vriednost u skladu sa zakonom.
Novac za otkupljene investicione proizvode isplaćuje se u gotovini i to odmah nakon provere autentičnosti i ispravnosti poluge ili kovanice. U slučaju kada je iznos isplate iznad zakonski propisane maksimalne gotovinske količine, novac uplaćujemo na klijentov bankovni račun.
ZLATARE GOLD se bave isključivo otkupom investicionog srebra i zlata – zlatnih i srebrnih poluga, te zlatnih i srebrnih kovanica. Ponudu za otkup zlatnih poluga, srebrnih poluga, zlatnika i srebrnjaka možete zatražiti putem mejla ili dolaskom u nase poslovnice na 4 lokacije u Beogradu.

INVESTICIONI DUKATI KOJE OTKUPLJUJEMO